Какво да очакваме от събитието на Apple на 12ти септември

На 12ти септември ще се състои събитие на Apple, което ще ни даде информация за много устройства, върху които компанията работеше през последните месеци и години. Какво би трябвало да очакваме от събитието в сряда? Лесно е да установим някои неща, но винаги са възможни изненади и неочаквани съобщения. Тази година, както и миналата, Apple се очаква да представи голям брой iPhone – три нови модела (iPhone 9, iPhone Xs и Xs Max). Новите устройства ще притежават същия дизайн като вече представения iPhone X – назъбен екран с почти никакви рамки, стъклен гръб с метална рамка и високо съотношение на дисплея.

iPhone 9 е най-евтиния и достъпен iPhone от всички нови устройства. Включва 6.1-инчов LCD дисплей. Чипсетът е Apple A12, 4GB RAM и единична камера. Новият iPhone 9 се очаква и да включва 3D Touch функциите. Face ID също ще се появи. Цените варират около $600-$700.

iPhone Xs ще бъде подобрена версия на миналогодишния iPhone X и ще пристигне с новия чипсет Apple A12, 4GB RAM и вероятно подобрена двойна камера. Ще включва 5.8-инчов OLED дисплей, както и Face ID ще остане основна характеристика към устройството. Цените ще бъдат около $800-$900.

iPhone Xs Max (Xs Plus) се очаква да бъде с най-големия дисплей, който някога iPhone е представял – 6.5 инча с OLED. Характеристиките му се очаква да бъдат същите като iPhone Xs – Apple A12, 4GB RAM и двойна или тройна камера. Цените се очаква да бъдат около $900-$1,000.

 

Новият iPad Pro ще се появи с нов дизайн. Той ще бъде доминиращата нова характеристика. Извитите страни ще бъдат по-извити, а рамената между екрана и ръбовете ще бъдат драстично свити навсякъде. Дисплеят ще има закръглени ъгли, като на iPhone. Като цяло новият таблет ще изглежда слаб и с индустриална елегантност.

Apple Watch Series 4 се очаква да разполага с по-голям дисплей, по-малки рамки и по-висока разделителна способност. Новият watchOS 5 beta показва, че резолюцията на дисплея ще бъде 384х480, което е забележимо подобрение спрямо стария модел от 312х390. Ще има и промяна при страничните бутони.

Възможно е Apple да представи нов, по-малък и интелигентен Apple HomePod mini. Така колонките на компанията ще се конкурират по-добре с Amazon и Google. Има вероятност и сегашния модел да бъде по-евтин.

AirPods 2 се очаква да бъдат представени тази сряда, тъй като се чуват слухове за тях от известно време. Новите Bluetooth слушалки ще отговарят на Siri агента за вашите команди. По-важният ъпгрейд ще бъде смяната на дизайна на чипа W1. Това би било доставило по-дълъг живот на батерията.

Back to Top
КОЛИЧКА
КОЛИЧКАТА Е ПРАЗНА
ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА ПАЗАРУВАТЕ