Какво ни „казва“ iOS 12 относно новите iPads?

iOS 12 официално е наличен за голям набор от Apple устройства – и нови, и стари. Докато потребителският интерфейс е до голяма степен същия, добавени са и няколко нови функции – като групови известия, ново приложение за измерване на дължина, нова подобрена информация на Screen Time и още други.

 

Потребителите на iPad може да са забелязали няколко специфични промени. Часовникът най-горе и е променил мястото си, както и контролния център. Всички нови промени в потребителския интерфейс на iPad ни накараха да си помислим: какво би означавало всичко това за бъдещите iPads? Някои функции на iOS 12 определено могат да бъдат интерпретирани като проектирани за новите iPads. Така че, нека да разгледаме по-отблизо какво е ново и да видим дали има някакви намеци.

 

Променена е горната линия: ще имат ли новите таблети нотч дисплей?

Слуховете твърдят, че Apple ще добави Face ID към новите iPads. В зависимост от това колко тънки са рамките, това би означавало, че ще има нотч екран като на iPhone X. Бяха добавени много нови функции, взети точно модела X. Все още нищо не е потвърдено за нотч екрана и за сега си остават само слухове.

 

Кажете сбогом на хоум бутона

При iOS 11 имахме App Dock – taskbar лента, която се отваря като издърпате от долния край на дисплея. Щом повторно издърпате, виждате вашите последно отворени приложения и контролния център. А пък при iOS 12 функционира по малко по-сложен начин – на принципа на iPhone X. Което ни навежда на мисълта, че е почти сигурно, че новите таблети няма да съдържат хоум бутон.

Back to Top
КОЛИЧКА
КОЛИЧКАТА Е ПРАЗНА
ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА ПАЗАРУВАТЕ