Какво ни очаква през октомври тази година?

Септември беше месец на новите iPhone-и и Apple часовници, но октомври ще бъде доста по-интересен. След лятната почивка, не само децата са отново на училище, но и производителите на смартфони ще обявяват продуктите си и те ще пристигнат много скоро. Долу ще посочим датите на събитията на представянето:

 

2 Октомври: Microsoft ще представи нови Surface продукти

Microsoft ще представи последните си софтуерни и хардуерни продукти в началото на октомври. Интересно е да видим линията Surface таблети. Събитието ще се състои в Ню Йорк, 4PM местно време.

 

4 Октомври: LG ще представи V40 ThinQ

LG ще пусне друг флагшип телефон – V40 ThinQ. Промоционалното видео ни показва, че смартфона ще има три задни камери и се очаква да видим и две предни. Събитието ще бъде в Научния парк в Сеул, Южна Корея и започва в 10AM местно време.

 

9 Октомври: Google ще представи Pixel 3 и Pixel 3XL

Google обяви две събития, едно в Ню Йорк и едно в Париж. И на двете ще се представят новите хардуерни продукти и ще бъдат по едно и също време. От доста време се обсъждат новите устройства и най-накрая ще бъдат обявени следващия месец.

 

10 Октомври: Razer ще представи Razer Phone 2

Един от най-малко очакваните телефони от списъка – гейминг смартфона Razer Phone 2 пристига след няколко седмици. Събитието започва в 6:30PM местно време и ще се провежда в Холивуд, Калифорния.

 

11 Октомври: Samsung ще представи нов(и) Galaxy смартфон(и)

Събитието на Samsung, наречено „A Galaxy Event“ е едно от най-мистериозното нещо през този месец. Очаква се да бъде от линията Galaxy A. Има слухове, че устройството ще е с четири задни камери, тъй като се споменава в поканата „4x fun„. Не е споменато мястото на събитието, но пресата обяви няколко линка, на който ще се предава стрийм на живо.

 

16 Октомври: Huawei ще представи новите Mate 20 смартфони

Huawei ще обяви телефоните от линията Mate 20 в Лондон, Великобритания. Устройствата ще притежават 7nm CPU (Apple първи въведоха това), HiSilicon Kirin 980 и ъпгрейд на тройната камера.

 

17 Октомври: OnePlus ще представи 6T

Не е потвърдено официално, но скрийншоти, обявени от OnePlus, показват датата – 17.10, която съответства на планираното време за пускането на OnePlus 6T. Компанията ще премахне жака за слушалки. Все още няма обявена информацията за мястото и времето на представяне, но сме сигурни за датата.

 

Back to Top
КОЛИЧКА
КОЛИЧКАТА Е ПРАЗНА
ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА ПАЗАРУВАТЕ