Apple обяви новите iPhone XS и XS Max

Маркетинг гуруто на Apple – Филм Шилър представи три нови модела: iPhone XS, XS Max и XR. Сега ще разгледаме подробно по особените устройства – XS и XS Max.

Същият дизайн, но с нов цвят

iPhone XS е ъгпгрейдната версия на миналогодишния iPhone X, със същия дизайн и размери, както и 5.8-инчов OLED дисплей, но има и подобрени вътрешни компоненти – като новия чипсет A12 Bionic. iPhone XS Max е „Plus“ модела като предишните генерации – по-голяма (но не много) версия на XS със значително по-голям, 6.5-инчов OLED екран, същия A12 чипсет и са добавени софтуерни възможности, като разделен изглед на някои приложения. Освен че новите модели запазиха същия външен вид и конструкция, включително красивата, полирана рамка от неръждаема стомана и предното и задно стъкло, пристига и с една голяма новост в стайлинга. Освен опциите „Space Grey“ и „Silver“, които познаваме от iPhone X, XS и XS Max, компанията ще предложи вариант със позлатена рамка и позлатен гръб. Говорейки за стъкло, Apple твърди, че това, което са използвали на новите устройства е най-издръжливото, което някога са добавяли в конструкция на смартфон.

5.8-инчов и масивния 6.5-инчов OLED дисплей

XS и XS Max пристигат с по-добър OLED екран от този на iPhone X. Резолюцията е същата, но е с екстремните 458 пиксела на инч (XS Max получава по-висока резолюция, за да запази същата плътност на пикселите). Големият ъпгрейд е под формата на висока динамична поддръжка, която води до съвместимост с HDR10 и Dolby Vision. 60% от новите екрани с по-висок динамичен диапазон позволяват на потребителите да се насладят на по-впечатляващо видео възпроизвеждане. Някои платформи вече са започнали да разпространяват филми и шоута в HDR, включително iTunes, Netflix и Amazon Prime Video. Снимките, които правите с вашият iPhone ще изглеждат по-хубаво на дисплея на новите XS и XS Max. В допълнение към това, Apple продължава да добавя нови полезни функции, като широкоъгълна гама, True Tone (настройва топлината на дисплея) и 3D Touch.

Камерата: сериозно подновена с нова функция

Apple добави редица важни подобрения на системата за камера на iPhone XS и XS Max. Както преди, разполагаме с две 12-мегапикселови камери: една нормална и един телеобектив, като има възможност за 2x оптично увеличение и заснежени портретни снимки. Новата функция на камерата се нарича Smart HDR. Apple я определя като пробивна технология, което прави по-лесно от всякога да правите невероятни снимки. Други примери показваха за подобрения brokeh effect (замъглен фон на портретни снимки).

Чипсетът A12 Bionic

Една година след представянето, A11 Bioniс все още е най-бързия чипсет, който може да намерите в телефон. Новият A12 Bionic в iPhone XS и XS Max запазва името и добавя 2 високоефективни ядра, които са с до 15% по-бързо от преди. Подобреният контролер на производителност ще гарантира, че натоварването ще е оптимално разпределено между всички ядра. GPU-то не е забравено от Apple. Чисто новият 4-ядрен процесор обещава да достави до 50% по-голяма производителност.

Цени и дата на пускане

Двата нови висококачествени iPhones имат огромни технически постижения, но също така идват и с премиум цени. iPhone XS запазва стартиращата цена на предшественика си и ще бъдат налични за $999 – 64GB; $1149 – 256GB; $1349 – 512GB. iPhone XS Max ще бъде по скъп, при цени от $1099 – 64GB; $1249 – 256GB; $1449 – 512GB. Предварителните поръчки започват от 14 септември, докато дата на пускане е 21 септември.

Back to Top
КОЛИЧКА
КОЛИЧКАТА Е ПРАЗНА
ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА ПАЗАРУВАТЕ