Google Pixel 3 и Pixel 3 XL са официално представени

След месец от неспиращи слухове, Google Pixel 3 и Pixel 3 XL са най-накрая официално представени. Телефоните притежават една задна камера (все още, но много мощна), но този път те пристигат с новия Android 9 Pie, по-бърз чип, поддръжка на безжично зареждане и много други. Google също се занимава и с проблемния миналогодишен 2 XL – екран, който има проблеми с оцветяването. Докато оправят тези отклонения, компанията представи 3 XL с нотч екран. Голямата разлика между двата нови модела е размера на екрана: по-малкият, Pixel 3, разполага с 5.5-инчов екран, докато XL версията има 6.3-инчов. По-големият XL също има и по-голяма батерия. Радваме се, че няма големи разлики при тях и сега можете просто да изберете този, който най-добре ще се вписва в дланите ви и джобовете.

Новите смартфони разполагат с една камера на гърба, но Google подобри начина на обработване на снимки и добави няколко страхотни функции. Също така има и двойна камера отпред – една обикновена и една по-широка за групови селфита. Google Lens вече е вграден в камерата и работи дори когато сте офлайн.

И двата телефона идват с батерии с по-малък обем: Pixel 3 с батерия от 2,915mAh и Pixel 3 XL – 3,430mAh. Устройствата се зареждат с USB тип C. От линията Pixel това са първите модели, които поддържат безжично зареждане. Ползата от Pixel Stand е, че като поставите телефона си на него, чрез Google Assistant можете да викате в стаята, подобно на Google Home или Amazon Echos.

За сега Google Pixel се предлага само на американския пазар при един оператор. Цените на Pixel 3 започват от $800, със $150 повече от миналогодишния Pixel 2, а Pixel 3 XL – $900.

Можете да видите повече тук .

Back to Top
КОЛИЧКА
КОЛИЧКАТА Е ПРАЗНА
ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА ПАЗАРУВАТЕ