fbpx

За нас

Пазарувайте бързо и лесно с CELL.BG

 

  • CELL.BG е най-големия портал за аксесоари на телефони в България, с над 24 000 продукта за телефони.
  • ДОСТАВЯМЕ стоките до 48 часа и ЗАПЛАЩАТЕ при доставката им.
  • В CELL.BG реализираме всички Ваши поръчки и се стараем да направим пазаруването Ви по-лесно.
  • Можете да се възползвате от нашата богата гама продукти, добро обслужване и експресна доставка
  • За Ваше удобство сме оставили филтри, които ще Ви помогнат да отделите само желаните от Вас продукти.
  • НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ да поискате ОТСТЪПКА за КОЛИЧЕСТВА.

 

  • Каталога на CELL.BG е изработен специално за улеснение на всеки един клиент. С него лесно ще откриете своят продукт. Разделянето на продуктите на категории и филтрирането им прави търсенето много лесно и удобно.
  • При нас ще откриете широка гама продукти като: Аксесоари за мобилни телефони и по специално аксесоари за Samsung, Apple, Huawei, Xiaomi, Lenovo, Asus, Google Nexus, Nokia и други. Също така може да откриете мобилни телефони като: Iphone, Xiaomi; IPad, Mac, слушалки, часовници, говорители и други.
  • В CELL.BG ще намерите продукти от всякакво естество, гарантираното разнообразие и качество на предлаганите от нас продукти ще направят Вашето пазаруване много лесно.

 

 

Водещи мрежи за доставка

CELL.BG е най-големият портал за аксесоари на телефони в България. Ние ще Ви помогнем да изберете най-подходящия за Вас продукт и ще организираме доставката му до дома Ви в удобно за Вас време. Доставката се извършва с куриерска фирма.

 

Качеството и разнообразие

Ние разбираме, че Вие имате нужда от качествени продукти на които можете да разчитате – продукти,които са устойчиви, с високо качество. Затова се стараем да работим с фирми, който ни снабдяват с висококачествени продукти от най-доверените марки в бранша. В каталога на CELL.BG има за всеки по нещо – от най-евтините аксесоари до най-луксозните.

 

Конкурентни цени

За CELL.BG конкурентните цени са от най-голямо значение. Ние редовно следим тенденциите на пазара за да гарантираме, че ще Ви предложим най-голямото разнообразие от мобилни телефони и аксесоари за тях.

Харесайте страницата ни във facebook, където публикуваме най-актуалните и интересни новини от мобилният сектор.