Представен е новия Surface Pro 6: познат дизайн, но с големи вътрешни промени

Microsoft обяви новия Surface Pro 6, който макар да е подобен на предишното поколение, пристига със значителни вътрешни подобрения. Устройството може да поддържа процесор с четири ядра. По-конкретно, би се предлагало с осмата генерация Intel Core i5. Ще включва подобрена охладителна система и по-дълъг живот на батерията – до 13,5 часа. Друго от спецификационния лист е избора на 8GB или 16GB RAM.

Базовият модел ще се доставя със 128GB вътрешна памет, което значи, че може и да достигне до 1TB. Както споменахме, външният дизайн на Surface Pro 6 си остава до голяма степен непроменен. Microsoft актуализира 12,3-инчовия PixelSense дисплейсега предлага най-високото ниво на контраст, което някога сме виждали на таблета. Друг факт е, че компанията е включила 8-мегапикслелова камера за автоматично фокусиране, предназначена за видео чат.

Surface Pro 6 е наличен за предварителна поръчка и ще бъде на пазара от 16ти октомври. Устройството ще бъде в нов матов черен цвят, както и вариант за цвят платина.

Back to Top
КОЛИЧКА
КОЛИЧКАТА Е ПРАЗНА
ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА ПАЗАРУВАТЕ